top of page

Emme ja beebi

50 min / 10 eurot

Emad ja beebid

Info

Varajase arengu tundides "Beebi ja emme" aitavad kogenud õpetajad arendada pooleaastaste laste ammendamatut potentsiaali. Tegeleme lastega muusika, tantsu ja loovuse kaudu ning huvitava mängulise tegevuse kaudu Montessori süsteemi järgi, mängides lastega erinevatel pillidel, kasutades füüsilise soojenduse ja mitmeid arendavaid õppematerjale. 
 

Happy Classes'i keskuses lastega töötamise iseloomulik tunnusjoon on õppematerjali esitamise mänguline vorm, terviklik iseloom, kättesaadavus ja kasutamise praktilisus, mis muudavad tunnid lõbusaks õpetlikuks mänguks.

Peaaegu igas kursuses on lõbusa muusikalise ja rütmilise tegevuse tunnid. See on kasulik beebide üldiseks harmooniliseks arenguks; arendab muusikalist kuulmist, rütmi ja mälu, aktiivset kõnet, emotsionaalsust, tähelepanelikkust, loovust, peen- ja jäme-motoorseid oskusi ning kuulmis-, nägemis- ja puudutusoskusi teabe tajumiseks ja tähelepanu koondamiseks. "Beebi ja emme" klubis toimuvad tunnid parandavad üldist füüsilist arengut, tugevdavad lihaskorsetti, kujundavad rühti, tugevdavad närvisüsteemi ja on lapse närvipõletike ennetamine, arendavad verbaalse ja mitteverbaalse suhtlemise oskusi, õpetavad kogemusi kogukonnas suhtlemiseks, saavutades vastastikust mõistmist ja kompromisse, kiirendavad informatsiooni vahetust aju vasaku ja parema poolkera vahel, mis tulemusena stimuleerib taju-, äratundmis- ja mõtlemisprotsesse.

bottom of page