top of page

Mentaalne matemaatika ja robootika
 

Lastele vanuses 4-5 a., 6-8 a.

45 min.

ментальная математика.png

Viimsi

Lapsed vanuses 4-5 aastat: laupäeviti kell 10.30

Lapsed vanuses 6-8 aastat: laupäeviti kell 11.30

Kuutasu- 49 eurot.

  

Kursuse kirjeldus

Mentaalne matemaatika on aju arengusüsteem, mis põhineb abakuse (soroban - jaapani loendamine) kasutamisel, võimaldades lahendada matemaatilisi ülesandeid igas raskusastmes.

Programm põhineb ainulaadsel metoodikal, mis soodustab laste vaimsete ja loovate võimete harmoonilist arengut, aidates kaasa lapse intellektuaalse ja loova potentsiaali täielikule avamisele. On teada, et uue õppimine stimuleerib ajutegevust. Mida rohkem me oma aju treenime, seda aktiivsemalt toimivad neuronite ühendused parema ja vasaku ajupoolkera vahel. Ja siis see, mis varem tundus keeruline või isegi võimatu, muutub lihtsaks ja arusaadavaks.

Vastavalt teaduslikele uuringutele toimub aju kõige intensiivsem areng lastel vanuses 4–12 aastat. Selles vanuses omandatud oskused imenduvad kiiresti ja kergesti ning püsivad aastaid. Just seetõttu võivad need avaldada olulist mõju lapse edukale tulevikule.

Seega toetab mentaalne aritmeetika järgmist: poolkera vahelist suhtlemise arengut; kiire arvutamise oskuste arendamist ja intellektuaalse ja loova potentsiaali täielikumat avamist; enesekindluse arengut; tähelepanu ja tähelepanelikkuse suurendamist; võõrkeelte õppimisoskuste arendamist. Tundides õpime ka robootika põhialuseid, õpime koostama algoritme ja arendame programmeerimisoskusi.

bottom of page