top of page

Logorütmika + Teatristuudio lastele
Viimsis ja Peetris

lastele 3-6 a., 7-11 a.

45-50 min.

logoritmika.png

Viimsi

Lapsed 3-6 a.

Esmaspäev 17.30

Lapsed 7-11 a.

Esmaspäev 16.30

Info

Proovitunni tasu on 15 eurot
Kuutasu: 

49 eurot (1 kord nädalas)
85 eurot (2 korda nädalas)
Lastele vanuses 3-6 a. ühekordne külastus - 15 eurot (vajalik eelregistreerimine)

Me teame, et kõne arendamine tähendab kõikide psühholoogiliste protsesside arendamist (mälu, tähelepanu, mõtlemine). Just seetõttu toimub Happy Classes'i laste arengu- ja vaba aja keskuses edukalt kursus "Logoritmika vene keeles". Grupis on kuni 10 last. Tunnid kestavad 45 minutit. Logorütmika tunde annab kogenud õpetaja, kes on lapsi juhendanud juba üle 35 aasta.  
NB! Eestikeelse logorütmika grupi kohta võtke meiega ühendust!
 

Logorütmika on keele- ja ajufitness, mis hõlmab liikumist, kõnet ning muusikat. Logorütmika metoodika põhineb muusikaga kombineeritud mängude, ülesannete ja harjutuste süsteemil, mille eesmärk on arendada kõnet liikudes ning ühtlasi arendada miimikat ning peen- ja üldmotoorikat. See logopeedilise töö meetod arendab lapse kõnet. Selle eesmärk on teha korrigeerivaid, harivaid ja tervistavaid ülesandeid. 

Me arendame tunnis koordinatsiooni ja kehalist aktiivsust, tekitame kognitiivset huvi ning jagame teadmisi, mis väljuvad lasteaiaprogrammi piirest.  

Logorütmika tunnis toimub õige häälduse õpetamine, kujuneb moraalne immuunsus ja lapses tekib eneseusk, et ta saab hakkama. Kognitiivsed tunnid, kus kasutame mänge, muusikat, tantse, vanasõnu ja kõnekäände, on suurepärane lahendus lapse ärevuse ennetamiseks. 

Logorütmika populaarsus ja tõhusus on seotud sellega, et tunnid toimuvad mängulises vormis. Tegemist on füüsiliste harjutuste kompleksiga, millele on lisatud sõnad ja muusika. Kui lisada lapse mängutegevusse regulaarselt logorütmika elemente, siis võib tulemus olla märkimisväärne. See teraapia aitab lapsel ruumis hõlpsamini orienteeruda, ühildada enda liikumist kõne ja muusikaga, parandab üld- ja peenmotoorikat, leevendab psühhoemotsionaalset stressi, õpetab õigesti hingama ja täiustab foneemilist kuulmist. 

Logorütmika tundides peab laps olema tähelepanelik ja leidlik, tal tuleb kiiresti reageerida ja olla organiseeritud. Need tunnid muudavad väikelapse pingevabamaks ja emotsionaalsemaks. Kõik see täiustab lapse vaimseid protsesse. 

 

LOGORÜTMIKA KURSUSED TOIMUVAD VIIMSIS JA PEETRIS. PEALE REGISTREERIMIST PALUN OODAKE OSALEMISE KINNITUST E-POSTILE.

bottom of page